Scouting

Het bedrijf Scouting Connection heeft een eigen scout binnen het bedrijf genaamd Erik Matsinger.

Hij heeft met zijn ervaring in binnen en buitenland een grote ervaring op gedaan in landen als Nederland, Cyprus en Malta. In Nederland heeft hij als Teammanager bij een voetbalclub gewerkt. Ook heeft hij de fijne kneepjes geleerd van Scout Henk Grim die heeft gewerkt als Hoofdscouting bij De Treffers en St Pauli. Hier geven wij u als club de mogelijkheid om Erik Matsinger op pad te sturen en u te voorzien van een geheel professioneel scoutingsrapport. Ook kan u als club Henk Grim inhuren via het ons bedrijf om bij u binnen de organisatie cursussen te geven over het scouting vak. Erik Matsinger zal met regelmaat scoutingsrapporten schrijven over buitenlandse talenten die eventueel in aanmerkingen kunnen komen voor een trail in Nederland.

Wil u hier meer informatie over of heeft u vragen.

Mail of bel naar onderstaand adres.

scouting-connection@hotmail.com
Contact: +356 77752794