Over Scouting Connection

Scouting Connection is opgericht in 2016 en bevindt zich in Cyprus en Nederland. Het idee Scouting Connection is bedoeld om in de voetbalwereld een bepaalde connectie te creëren voor voetbalspelers en voetbalclubs. Met name is Scouting Connection bedoeld om spelers vanuit Nederland met voetbalclubs in Malta of Cyprus in aanraking te laten komen. Dit kan bijvoorbeeld door een stage te regelen voor een speler die vanuit de stage een contract kan verdienen. Voor spelers is het interessant om in het buitenland te voetballen en voor de voetbalclubs kan het een meerwaarde zijn om een hoger niveau te krijgen binnen het elftal.

De organisatie Scouting Connection bestaat uit twee personen genaamd Erik Matsinger en Michel Maaskant. De connectie tussen ons is ontstaan doordat Erik in Cyprus woont en Michel in Nederland. Omdat Erik veel contacten heeft in zowel Cyprus als in Malta, bij betaald voetbalclubs en Michel in Nederland, is de samenwerking begonnen. Doordat de ervaring zowel als speler en als trainer in het buitenland aanwezig is, kwam het idee om dit ook te creëren voor andere spelers en voetbalclubs. Zo heeft Michel in London, Amerika, Cayman Islands en Jamaica gezeten om training te geven aan spelers die een kans in Nederland zouden willen hebben. Daarnaast heeft Erik in Cyprus en Malta gewerkt en de  juiste de connectie bij voetbalclubs.

Hoe mooi zou het zijn om spelers die in Nederland voetballen en de kans willen krijgen in het buiteland te voetballen, door Scouting Connection bij voetbalclubs te plaatsen. Hierdoor krijgen spelers een beter aanzien en voetbalclubs in Malta een hoger niveau. Daarom zullen Erik en Michel opzoek gaan naar die voetballer en naar de juist verbinding. Dit kunnen wij via onze website laten zien, omdat daar alle cv’s van alle voetballers zullen opstaan. Daarnaast zal er ook een korte introductie van de des betreffende voetbalclubs op komen te staan.

Scouting Connection wilt graag iedereen de kans geven om in Cyprus of in Malta een leven op te bouwen als voetbalspeler. Verder zal Scouting Connection ervoor zorgdragen dat geplaatste spelers geholpen wordt met het acclimatiseren in Malta en of Cyprus. Denk hiermee aan reis- en verblijf adviezen, administratieve afhandelingen en locale excursies. Maar denk ook aan commerciële ondersteuning zoals hulp bij personal branding, zoals Social media, nieuwe sponsorcontracten en hulp bij promotie filmpjes.

Scouting Connection ziet uit naar de samenwerking en komt graag met jou in contact!

Onze spelers