Ons doel

Scouting Connection wilt graag in contact komen met Europese “top” spelers die ervaring willen opdoen bij voetbalclubs in Cyprus of Malta. Wij willen zorgdragen dat deze spelers de kans krijgen om in het buitenland een contract te verdienen. Deze Cypriotische of Maltese voetbalclubs staan open voor buitenlandse “top” spelers. Deze voetbalclubs willen ervoor zorgen dat het niveau bij hun team beter wordt. Als Scouting Connection willen wij dat jullie spelers uiteindelijk bij deze voetbalclubs terecht komen. De ervaring, het niveau en alles wat hierbij komt kijken is goed voor jouw ontwikkeling en toekomst.

Hoe gaan we dit doen

Door middel van jullie Curriculum Vitae kunnen jullie opvallen bij deze voetbalclubs. Wij hebben de connectie met de voetbalclubs. Het is daarom van belang deze cv’s bij te houden en aan te leveren bij Scouting Connection. Dit kan door een cv op te stellen met de vragen die wij jullie stellen. Daarnaast zal Scouting Connection bij de vraag naar bijvoorbeeld een verdediger of aanvaller, kijken of er een connectie is bij de voetbalclub. Als dit voor de speler en voor de voetbalclub goed voelt, zal Scouting Connection kijken of de reis naar Malta of Cyprus gemaakt kan worden. Hier zal vervolgens een aantal stage trainingen en wedstrijden worden gespeeld, waarbij de speler de voetbalclub zal moeten overtuigen. Deze stageperiode zal ongeveer 1 tot 2 weken duren. De contactpersoon zal ten alle tijden Scouting Connection zijn. Kosten van deze periode wordt met een kort persoonlijk gesprek kort gesloten.

Vervolg

Mocht het zo zijn dat je een contract kan krijgen zullen wij hier samen met de voetbalclub naar kijken. We moeten er voor zorgen dat hier duidelijke lijnen/regels worden gemaakt. Zo moet er de zekerheid zijn wat en hoe dit zal gaan verlopen. Mochten er problemen voordoen, moet dit opgelost worden door Scouting Connection.

Wanneer er geen contract verdiend wordt zal de speler binnen 2 weken weer terug vliegen naar zijn thuisland. De cv zal wel altijd geldig blijven en misschien in de toekomst worden gebruikt. Dit is natuurlijk mogelijk bij persoonlijke ontwikkeling.

Samenvattend

– Scouting Connection zorgt voor de connectie tussen de speler en de desbetreffende voetbalclub
– Curriculum Vitae opsturen naar Scouting Connection zodat deze weergegeven wordt op de website. Deze blijven altijd geldig.
– Bij een aanvraag door een voetbalclub naar een speler zal deze een tweewekelijkse stageperiode doorlopen
– Contract moet verdiend worden door kwaliteit
– Kostenplaatje zal bij een persoonlijk gesprek worden afgesproken. Het kan zo zijn dat de ene voetbalclub alles wilt bekostigen en de ander niet
– Alles gaat via Scouting Connection zodat er geen problemen komen.