Over Scouting Connection

Scouting Connection is opgericht in 2016 en bevindt zich in Cyprus en Nederland. Het idee Scouting Connection is bedoeld om in de voetbalwereld een bepaalde connectie te creëren voor voetbalspelers en voetbalclubs. Met name is Scouting Connection bedoeld om spelers vanuit Nederland met voetbalclubs in Malta of Cyprus in aanraking te laten komen. Dit kan bijvoorbeeld door een stage te regelen voor een speler die vanuit de stage een contract kan verdienen. Voor spelers is het interessant om in het buitenland te voetballen en voor de voetbalclubs kan het een meerwaarde zijn om een hoger niveau te krijgen binnen het elftal.

De organisatie Scouting Connection bestaat uit twee personen genaamd Erik Matsinger en Michel Maaskant. De connectie tussen ons is ontstaan doordat Erik in Cyprus woont en Michel in Nederland. Omdat Erik veel contacten heeft in zowel Cyprus als in Malta, bij betaald voetbalclubs en Michel in Nederland, is de samenwerking begonnen. Doordat de ervaring zowel als speler en als trainer in het buitenland aanwezig is, kwam het idee om dit ook te creëren voor andere spelers en voetbalclubs. Zo heeft Michel in London, Amerika, Cayman Islands en Jamaica gezeten om training te geven aan spelers die een kans in Nederland zouden willen hebben. Daarnaast heeft Erik in Cyprus en Malta gewerkt en de  juiste de connectie bij voetbalclubs.

Lees meer over ons

Mario Mestrovic
Goalkeeper
Featured Video

All goals of the last year

The Best Goals of 2016 Cyprus League and League Cup!

Reviews

Pellentesque pretium nisi neque, sed vestibulum metus tincidunt vitae. In pellentesque est vel nulla pretium, sit amet fringilla arcu dignissim. Pellentesque sodales feugiat diam vel commodo.

Adam Blackwell

Sed ut perspiciatis, unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam eaque ipsa, quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

John Stonewell

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Monica Dwane